Овие три хороскопски знаци во декември ќе имаат финансиска добивка

Ако сте родени во знакот на Овен, Бик, или Рак, декември е вашиот месец за правење пари. 

img

Овен

Во декември случувањата во кариерата ќе оди во позитивна насока, сио добри препораки можно е да се зголеми приливот на пари. Вашите претпоставени ќе го ценат вашиот труд и залагање. Нормално, напорна работа е неопходна за да ги стварите посаканите резултати воп овој месец. 

Доколку барате ново вработување, поголеми се шансите да се вработите во странство и така ќе ги усовршите вашите професионални веѓтини по ретроградниот Меркур.

Семејството ги подддржува вашите финансиски потфати, а благодарение на вашата стручност во можност сте добро да заработите. Исто така, 

во средината на месецот ќе бидете стимулирани од страна на пријателите и контакт за ново финасиско залагање. Проблемите со документите овој месец лесно ќе ги решите, но имотните работи ќе биде причината за вашата загриженост. 

Бик

Биковите ќе имаат можност да ги остварат своите амбици во различни аспекти од својот живот. 

По третата недела во декември, Биковите конечно можат да одат на патување во странство, но ќе имаат и потрба  за духовност. Ретроградниот Меркур ќе се занимава со вашите финансии, како и некои подлабоки размислувања за животните достигнувања.

Во текот на втората половина од месецот можете да ги видите резултатите од вашата напорна работа. Можете исто така да очекувате големи деловни зделки во декември. Ѕвездите се во корист на  Бикот во декември и од финансиска гледна точка.

Со тоа што им помагате на другите да станат попросперитетни, ќе станете побогати. Со правилно управување со финансиите, приходите ќе растат. Сите непотребни трошоци треба да се намалат, и вишокот пари треба да се искористат за да се справат со старите долгови. Инвестирањето во недвижности овој месец во знакот на Бик исто така може да биде профитабилно. Исто така, ќе биде присутна поддршката за партнерите во вашите финансиски вложувања. Планетарните влијанија во декември ќе ве натераат да размислувате за големите планови за правење поголема сума пари.

Рак

Ретроградниот Меркур најмногу влијае врз вас во полето на вашата кариера, што ја отежнува работата во околината во која работите, но дефинитивно ќе ги постигнете вашите бизнис цели, што ќе резултира со промоции и финансиски бонуси.

Можете да очекувате финансиски просперитет во декември благодарение на вашата професија, како и социјалните контакти. До 21 декември, приходите доаѓаат преку лични напори, и по овој период ќе заработите благодарение на вашите контакти.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 30 ноември 2017 03:15:00
Напишано од Виолета