Родените во овoј знак се секогаш најискрени

Астролозите тврдат дека помеѓу хороскопските знаци, два се издвојуваат како најискрени. Тие секогаш ги избегнуваат лагите и ја одбираат вистината.

img

Овен
Овните се толку импулсивни што секогаш го кажуваат тоа што го мислат без претходно да размислат. Тие се многу енергични, но воопшто не сакаат оваа енергија да ја трошат на лаги. Тие во односите со другите луѓе се брутално искрени, па токму затоа и понекогаш нивната искреност може да ги повреди другите луѓе. Понекогаш зажалуваат за своите искрени зборови, но никогаш не се откажуваат од самата искреност бидејќи таа е како нивното второ „јас”.

Стрелец
Припадниците на овој знак се великодушни и добри луѓе. Но, дури и покрај тоа што се едни од најискрените хороскопски знаци, понекогаш знаат малку да ги преувеличат авантурите од својот живот. Тие не го прават тоа со намера да лажат, туку едноставно сакаат да го анимираат својот слушател. Сè на сè, Стрелците секогаш ја кажуваат вистината во лице, без разлика дали е добра или ло

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 11 февруари 2018 06:42:00
Напишано од емилија


Последни вести