Таа е најмудрата жена во Зодијакот

Бара мудрост, секој збор и е златник и секогаш ја кажува вистината во лице. Таа е жената-Водолија.

img

На изглед ладна и опасна, но всушност многу мила и кревка однатре, жената Водолија секогаш ќе ви каже се искрено, и ќе направи се да ви биде добро.

Најважно е никој да не се обиде да и ја ограничи слободата и темпото на живот.

Тие прават се што е корисно и рационално, не трошат време на празни нешта, го следат патот и бараат интелектуална стимулација.

Водолијата никој не може да ја излаже.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 13 ноември 2017 02:36:00
Напишано од Виолета