Тешко на вас ако се наоѓате меѓу нив: Овие хороскопски знаци нема да имаат среќа со парите во 2017година.

Овие знакови дефинитивно имаат малку среќа од сите други, а на удар ќе биде нивниот џеп, а не љубовта или здравјето .

img

Бик

Луѓето родени во овој знак нема да имаат премногу среќа кога се работи за парите и како резултат на тоа со финансиите ќе мораат да работат многу внимателно и детално, ако не сакаат да останат без нив. Исто така, ни би требало да позајмуваат пари, па затоа ова за Биковите е прилично тешка и несреќна година.

Девица

Овој знак би требало да ја избегава коцката или било каков вид на нелегална заработка  или ќе останат без нив. Ова посебно ќе дојде во израз во декември, поточно на 17 декември.

Водолија

Водолите посебно треба да внимаваат во насока на наоѓање на животна рамнотежа, бидејќи среќата нема да им биде наклонета, поготово кога здравјето е во прашање. Одмарајте се после работа и немојте да се прејадувате.

Риби

 На вас привремено ќе ви биде потребен ладен туш, како би се вратиле во реалноста. Иако ќе имате доволно пари да ја истуркате 2017 година, немате да имате  во изобилство и затоа ќе морате да работите на вашите финансински навики. Во случај да се најдете во парична криза, избегнете ја коцката по секоја цена.

Facebook impact:

Објавено сабота, 18 февруари 2017 03:42:00
Напишано од elenaM