Викенд хороскоп 07.01-08.01.2017!

Викенд хороскоп 07.01-08.01.2017!

img

Овен

Очекувајте од партнерот скап подарок. Имате нагласена потреба да ја докажете својата страственост и своите способности. Здравјето ви е одлично.

Бик

Не можете многу лесно да го контролирате партнерот. Со сите сте во добри односи што ќе ви отвори повеќе врати. Здравјето ви е добро.

Близнаци

Во љубовта времето е ваш сојузник, затоа бидете трпеливи. Доколку сте подготвени за испитот кој не успеавте да го положите, бидете без грижи. Немате проблеми со здравјето.

Објавено петок, 06 јануари 2017 8:00:00
Напишано од Емилија


Последни вести