За два хороскопски знаци март ќе биде месец на љубовта

Станува збор за два хороскопски знаци кои можат да очекуваат многу убави работи на полето на љубовта.

img

Близнаци
Очекувајте подобрување на љубовните врски во текот на март 2017-та. Очекувајте многу емоции, но и сериозност. Овој период од вас побарува подлабоко поврзување. Во последните две декади од месецот можете да очекувате важни случувања, одлуки, остварувања и пронаоѓање на решенија на проблемите кои долго време ве мачат. Ќе мора да пребродите одредени проблеми и да замижите ако сакате да стигнете до каде што сакате. Но, овој март ќе успеете.

Јарец
Во првите две декади од март очекувајте страствени понуди. Жешките авантури се и тоа како можни во периодот до 20-ти март и може да се случат нагло, неочекувано, и тоа значи дека нема да потраат. Истовремено ќе имате моќни искуства, интензивни расправи и ситни инциденти. По 12-ти март може малку да се смирите. Кон крајот на месецот може да почнете поемотивни врски доколку имате желба. Вашата моќ за заведување ќе биде очигледна овој месец.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 февруари 2017 01:25:00
Напишано од Виолета


Последни вести