Осум знаци дека на вас е фрлена клетва

Многумина меѓу нас се убедени дека некој ги има проколнато. Проверете дали е тоа така.

Лоша среќа: Ова е нештоо што многумина го доживуваат субјективно, но ако навистина сте во црна серија и се се врти против вас, тоа е тоа.

Необјаснета болка. Ако почесто од порано чувствувате болка во телото што не можете да ја објасните, а особено во долниот дел на грбот, стомакот, па дури и нозете, а докторите не можат да ја откријат причината.

Проблеми со спиењето: Ненадејно се будите среде ноќ, долго не можете да заспиете, се препотувате за време на спиењето, а никогаш претходно не сте имале ваков проблем, тоа може да биде знак дека некој ве „фатил на пик“.

Ако пронајдете четири од овие знаци, знаете во што е проблемот. Се разбира, ако верувате во клетви. Ни тие ни нивното делување не се докажани.

Објавено сабота, 26 ноември 2016 11:18:00
Напишано од Елена П