ПАТНИЦИТЕ ВО ШОК: Од авионот гледале како ЧОВЕК ОДИ ПО ОБЛАЦИТЕ?!

Илузија, чад, облак или воземјанец? Тие кои биле сведоци на овој феномен уште не можат да дојдат до заклучок.

- Се загледав во глетката и бев запрепастен тоа што го гледам, а кога авионот се повеќе се приблжуваше, се појави бизарен облак кој наликува на човечки облак како шета по облакот. Навистина немам поима што што би мопжело да биде, можеби само необична формација на облак, рекол Ник.

Facebook impact:

Објавено сабота, 17 декември 2016 18:00
Напишано од Елена
Барај

Последни вести