Русите НЕ КРИЈАТ, туку ОБЈАСНУВААТ: Дали Планетата Х - Нибиру е закана за Земјата?

Кога станува збор за научните откритија, Русите даваат подетални објаснувања за темите што го засегаат светот.

img

Нибиру настанот е нешто што треба внимателно да се проследи, посебно поради тоа што може да донесе последици за човештвото.

Она што ги засега сите и што е од клучна важност, се пренесува делумно и со доза на пристрасност.

Од друга страна, пак, Русите наголемо најавуваат повеќе појави кои би можеле да влијаат врз нашата планета, како што се метеорски дождови, аномалии во магнетосферата, чудна активност на Сонцето, дури и црвен дожд (овие нешта не им се страни на луѓето, бидејќи некои генерации наназад имале шанса да ги искусат последиците од ваквите активности).

Оваа планета, заедно со други астероиди и кафеаво џуџе сечат нашиот сончев систем во елиптична орбита на неколку илјади години.

Во следното видео ќе видите прилог од една руска телевизија, во која беше претставена Планетата Х - Нибиру и во која се предвидува удар на метеори за декември годинава:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 30 септември 2015 01:12:00
Напишано од Ирина