Еве како да ја прочитате првата порака што сте ја испратиле некому на Фејсбук

Повеќе од милијарда луѓе редовно го користат Фејсбук, но тоа не значи дека сите се запознаени целосно со оваа социјална мрежа.

img

Прочитајте ја првата порака која некогаш сте ја напишале

Најлесниот начин да ја видите оваа порака е да ги преземете сите ваши податоци од мрежата на компјутер. Ова можете да го направите така што ќе одите во „General Settings“. Имајте во предвид дека процесот може да потрае, бидејќи Фејсбук ја копира секоја порака која сте ја напишале.

Facebook impact:

Објавено среда, 09 август 2017 03:06:00
Напишано од Виолета


Последни вести