Испративте порака по грешка? Еве како да ја избриште

Понекогаш испраќаме пораки за кои подоцна жалиме или испраќаме пораки на погрешни луѓе.

img

На Skype постои опција да ги избришете или промените нешто што сте го испратиле, но Фејсбук не нуди таква можност.

Постои еден начин на кој можете да избришате порака што сте пратиле до некого и тој воопшто да не ја добие. Единствениот услов тоа да се случи е ако вашиот пријател НЕ ја прочитал пораката и недостасува натписот “Seen”.

За вашата порака не биде видена треба да ја го деактивирате вашиот профил на 3 часа и потоа повторно да го активирате. Со тоа што вашиот профил нема да постои толкав период, е доволна причина за самиот Facebook ја избрише пораката која ја постои во влезното сандаче на човекот, на кого сте ја испратиле.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 25 мај 2017 06:08:00
Напишано од Виолета