Како може да го вратите хакнатиот Facebook профил?

Во паника сте, ви го хакнаа профилот на Фејсбук? Не паничете постои лесен начин брзо да си го вратите вашиот профил без никаква потреба од правење нов.

img

Пред се, би било одлично доколку вашиот мобилен телефон го користите како сигурносна заштита. Се што треба да направите е да испратите порака до вашиот телефон со код за ресетирање на лозинката.

Доколку немате поврзано телефон со вашиот профил, тогаш можете да испратите маил до Фејсбук каде ќе објасните дека вашиот профил е хакнат и ќе им испратите лична карта – доколку профилот е на ваше име.

Не е морално испраќање на сите податоци, и најдобро е да ги прекриете адресата , датумот на раѓање матичниот број. Се што му е на фејсбук потребно е на личната карта да го има името на профилот и секако вашата фотографија.

Тагови:

Facebook профил

Facebook impact:

Објавено четврток, 25 мај 2017 06:40:00
Напишано од sasho