Напишете го овој збор во коментар на Фејсбук и следува изненадување

Фејсбук е една од социјалните  мрежи кои навистина привлекуваат внимание со години.

img

Воведувањето на различни иновации знаат често да не изненадат, но и инервираат.

Сепак, новата опција ги воодушеви сите корисници на Фејсбук.

Штом ќе напишете „честитам' и ќе кликнете ентер се појавува вистинска честитка.

Погледнете како тоа изгледа:

Facebook impact:

Објавено недела, 27 август 2017 02:29:00
Напишано од Виолета