Нема да ви се допадне новата опција која ја воведе Фејсбук

Фејсбук воведува новина која никој не ја бараше и апсолутно на сите ќе им оди на нерви. 

img

На профилот ќе ви пишува доколку сте во моментот активни.

Слична опција имаше некогаш популарниот „MySpace“, покрај профилната слика стоеше ознака која покажуваше дали корисникот е активен. А сега таа опција ја воведува и Фејсбук.

Facebook impact:

Објавено недела, 24 септември 2017 12:02:00
Напишано од Виолета


Последни вести