Популараната апликација за комуникација WhatsApp падна

Популараната апликација за комуникација WhatsApp падна и голем број корисници се жалат дека имаат проблеми со испраќањето пораки.

img

„Индипендент“ наведува дека се погодени милиони корисници ширум Велика Британија и светот. Медиуми наведуваат дека најмногу се погодени централна Европа, но и Јужна Америка, Русија, Индија, Малезија, САД…

Корисниците не можат да испраќаат и примаат пораки.

Facebook impact:

Објавено петок, 03 ноември 2017 11:38:00
Напишано од емилија