Проверете кој ве одбил на Фејсбук

Постои лесен начин да ја погледнете листата на сите оние кои не go прифатиле вашето барање за пријателство кое сте им го испратиле на Facebook.

img

Еве го упатството:

- Најавете се со вашиот профил

- Кликнете See All на дното на паѓачкото мени

- Кликнете на View Sent Requests

Тоа е тоа. Сега имате лесен пристап на листата на сите луѓе кои не сакале да им бидете пријател на оваа друштвена мрежа.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 25 мај 2017 06:07:00
Напишано од Виолета