Трпе, кој збор го користиме за негација?

Наставничката го прашува малиот Трпе:
– Трпе, кој збор го користиме за негација?
– Курац!

img

Наставничката го прашува малиот Трпе:
– Трпе, кој збор го користиме за негација?
– Курац!
Наставничката видно нервозна му одговара:
– Не е точно!
А Трпе:
– Курац не е точно!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 05 септември 2017 01:50:00
Напишано од Виолета