„Го уби“ во поим: - Ќе се видиме вечер?

Допишувањето помеѓу дечко и девојка не можеше полошо да заврши. Подобро да си најде друга!

img

По ваков одговор е подобро никогаш повеќе да не ѝ пише...

Facebook impact:

Објавено понеделник, 19 декември 2016 11:40:00
Напишано од Ирина


Последни вести