Е бе Блажо, што е ова многу набрзина?!

Си доаѓа дома Блажо, и ја гледа Мара кори сука...

img

Си доаѓа дома Блажо, и ја гледа Мара кори сука, доста напрчена, и не издржал и ја подигнал сукњата, и завршил работа на брзина…

Мара се врти преку рамо, и му вика:

- Е бе Блажо, што е ова многу набрзина, ја ни една кора не осукав….

- Брзам, трабеше да дојде Нацо по точакот…

- Он дојде прееска..

- И, се задржа ли многу…

- Па како да ти кажам……4 кори!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 25 мај 2017 02:55:00
Напишано од Виолета


Последни вести