Еве што вели за Договорот со Бугарија официјaлниот советник на Заев

Еве што вели за Договорот со Бугарија официјaлниот советник на Заев 

img

Советникот во владата на Зоран Заев со објаснување за Договорот со Бугарија, снимено и еве - објавено. Кој кого лаже денес: Заев кој ги плаќа фактурите за уривање на победничката партија и владата на ВМРО, или ние сме навистина единствен пример на доброволно самопоништување 

Facebook impact:

Објавено вторник, 01 август 2017 08:16:00
Напишано од Виолета


Последни вести