Кај ќе одиш на одмор годинава?

Кај ќе одиш на одмор годинава?
– Кај шо нема појдено ни Доналд Трамп.
– Ауууу, каде толку бе?

img

Кај ќе одиш на одмор годинава?
– Кај шо нема појдено ни Доналд Трамп.
– Ауууу, каде толку бе?
– Градиште.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 31 август 2017 02:43:00
Напишано од Виолета