Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба...

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба 

img

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба.
– Да не че иаме гости вечер!?
– Не бе, оти?!
– Ами шо толку леб си зел!!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 22 декември 2017 11:24:00
Напишано од Виолета