Миличок ми здосади да да имаме секс само по дома. Може ли да пробаме...

– Миличок ми здосади да да имаме секс само по дома. Може ли да пробаме на некое друго место?
– Важи миличка.
– Во лифотот?

img

– Миличок ми здосади да да имаме секс само по дома. Може ли да пробаме на некое друго место?
– Важи миличка.
– Во лифотот?
– Може ќе го заглавиме помеѓу два ката.
– А во влезот?
– Аааа не! Ќе наиде некој комшија и маани ќе ми наоѓа.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 11 април 2017 09:29:00
Напишано од Виолета


Последни вести