Оче згрешив, сакам да се исповедам

Оче, сакам да се исповедам.

-Што  грев направи  чедо?

img

Оче, сакам да се исповедам.

-Што  грев направи  чедо?

-На Нова година се занесов и  ја побарав девојка ми  за жена.

-Па тоа не е грев чедо

-Сеедно дојдов да се покајам.

Facebook impact:

Објавено вторник, 03 јануари 2017 04:24:00
Напишано од виолета