Примаат пациент во лудница и докторот го прашува...

Примаат пациент во лудница и докторот го прашува:
– Како се викате?
– Александар Македонски!

img

Примаат пациент во лудница и докторот го прашува:
– Како се викате?
– Александар Македонски!
– Добро, кај нас има многу цареви.
– Јас не сум цар, јас сум аеродром.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 18 април 2017 07:57:00
Напишано од Виолета


Последни вести