Разговараат две плавуши: Вчера го промашив женското ВЦ и...

Разговараат две плавуши:
– Вчера го промашив женското ВЦ и влегов во машкото. Замисли му го видов пенисот на шефот.

img

Разговараат две плавуши:
– Вчера го промашив женското ВЦ и влегов во машкото. Замисли му го видов пенисот на шефот.
– И каков му е?
– Па за мој вкус премногу киселкасто – солен.

Тагови:

плавуши ВЦ

Facebook impact:

Објавено вторник, 09 мај 2017 02:52:00
Напишано од Виолета