Се шета скопјанка по Охрид, а по неа трча мало охриѓанче...

Се шета скопјанка по Охрид, а по неа трча мало охриѓанче:

-Светланаа! Светлнааа!!

img

Се шета скопјанка по Охрид, а по неа трча мало охриѓанче:

-Светланаа! Светлнааа!!

-Не се викам Светлана бе сељак еден!

А мор` светлана на колана ги остаи...

Facebook impact:

Објавено вторник, 23 мај 2017 03:16:00
Напишано од Виолета


Последни вести