Седат две плавуши и едната и вика на другата...

Седат две плавуши и едната и вика на другата:
– Еј види го пијаниот будала!
– А кој е тој?

img

Седат две плавуши и едната и вика на другата:
– Еј види го пијаниот будала!
– А кој е тој?
– Абе еден пред десет години ми предложи брак и го одбив.
– Аууу, па овој уште слави!

Тагови:

плавуши

Facebook impact:

Објавено вторник, 30 мај 2017 08:50:00
Напишано од Виолета


Последни вести