Шефе, жена убила маж со 12 убоди

Во полициска станица:
– Шефе, жена убила маж со 12 убоди.
– Причина?

img

Во полициска станица:
– Шефе, жена убила маж со 12 убоди.
– Причина?
– Одел бос додека го бришела подот.
– Ја уапсивте?
– Не, чекаме да се исуши подот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 11 април 2017 03:41:00
Напишано од Виолета


Последни вести