Си биле две плавуши секретарки во една фирма и...

Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:
– Да те прашам нешто вака искрено?
-Кажи?
-Колку ти земаш плата?
-1000 евра! одговара  другата
-Епа како 1000 евра, ние сме двете секретарки нели?
– Да!

img

Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:
– Да те прашам нешто вака искрено?
-Кажи?
-Колку ти земаш плата?
-1000 евра! одговара  другата
-Епа како 1000 евра, ние сме двете секретарки нели?
– Да!
Двете работиме иста работа!
-Да!
-Двете  имаме исто образование , нели?
– Да!
-Работиме за истиот човек ,нели? 
-Да!
-Епа како тоа ти земаш 1000 евра а јас 800 евра? 
Епа еве јас ке ти кажам!  – Ти спиеш ли редовно со шефот?
-Да !
Му го пушиш ли редовно?
-Да! 
А кога ке сврши голташ ли?
-Да!
Епа тоа ти е, он уствари ти одбива 200 евра месечно за топол оброк! 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 ноември 2017 12:29:00
Напишано од Виолета