Сине, што сакаш мама да ти купи за роденден?

– Сине, што сакаш мама да ти купи за роденден?
– Улошки.

img

– Сине, што сакаш мама да ти купи за роденден?
– Улошки.
– Зошто баш улошки?
– Па на телевизија стално зборат дека со нив можеш да пливаш, да играш тенис, да јаваш…

Facebook impact:

Објавено понеделник, 19 декември 2016 01:18:00
Напишано од виолета