Топ 5 најсмешни статуси на Фејсбук

img

На социјалната мрежа Фејсбук секојдневно можеме да прочитаме најразлични статуси кои знаат да не насмеат до солзи. 

За вас, се обидовме да ги одвоиме 5-те најсмешни статуси на Фејсбук. 

1. „Едвај чекам да ме допреш кај што се палам. Искрено твојот ТВ“. 

2. „Незнам дали навистина постои принц, но за тоа дека постои коњ сум 100% сигурна“. 

3. „Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене и тоа го повторуваше неколку пати за да сфатиш дека јас сум највкусното нешто на светот? Искрено твојот еурокрем“!

4. „Ние сме опуштени како градите на бабите“!

5. „Крпам скинати кондоми, гаранција 9 месеци“!! :)

 

Тагови:

puls24mk

Facebook impact:

Објавено петок, 07 јуни 2013 09:15:00
Напишано од Сандра