Три генерации курви разговараат...

Три генерации курви разговараат:
– Денес, за пушење добиваш само 20 евра.
Мајката:

img

Три генерации курви разговараат:
– Денес, за пушење добиваш само 20 евра.
Мајката:
– Еее, ќерко, во мое време, пушење беше 10 евра.
Бабата:
– Во мое време, среќни бевме кога ќе внесевме нешто топло во желудникот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 15 јуни 2017 02:44:00
Напишано од Виолета