Трпана начукала 154 кила и отишла на доктор...

Трпана начукала 154 кила и отишла на доктор.
– Аман докторе помагај, не можам да дишам од дебелина.
– Па добро, како за почеток да почнеш со една вежба со мрдање на главата.
– Како тоа мислите со мрдање на главата?

img

Трпана начукала 154 кила и отишла на доктор.
– Аман докторе помагај, не можам да дишам од дебелина.
– Па добро, како за почеток да почнеш со една вежба со мрдање на главата.
– Како тоа мислите со мрдање на главата?
– Па така, прво од лево на десно, па од десно на лево, секогаш кога ќе ви понудат нешто за јадење!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 01 октомври 2017 01:10:00
Напишано од Виолета


Последни вести