Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот...

Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот: 
– Извините што ве замарам, но што мислете колку години имам?
– Околу 35, и одговорил продавачот.
– Фала ти за комплиментот, имам 47 години.

img

Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот: 
– Извините што ве замарам, но што мислете колку години имам?
– Околу 35, и одговорил продавачот.
– Фала ти за комплиментот, имам 47 години.
Потоа влегла во McDonalds и откако нарачала јадење го прашува човекот на касата:
– Извините што ве замарам, но што мислете колку години имам?
– 29.
– Фала ти за комплементот, имам 47 години.
Трпана среќна од резултатот заминала на станица да чека автобус, додека чекала го прашала некој старец истото прашање.
Старецот на тоа и одговорил:
– Јас имам 85 години, и слабо гледам. Но можам точно да ви кажам колку години имате само доколку ми дозволете да ја ставам раката во вашите гаќи.
Бидејќи немало никој, Трпана му дозволила да ја стави раката во нејзините гаќи.
Старецот ја става раката, чепка едно 5 минути, ја вади раката и и одговора:
– Имате 47 години.
– Неверојатно, како погодивте?!?
– Бев позади вас во McDonalds, и одговорил старецот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 04 октомври 2017 09:24:00
Напишано од Виолета