Трпано зошто ја пеглаш косата

Трпе ја прашува Трпана:
– Зошто ја пеглаш косата?

img

– За да ми биде подолга.
Следниот ден, докторот го прашува Трпе:
– Како рековте дека ја добивте изгореницата на пенисот?

Тагови:

Трпе Трпана

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 март 2017 06:38:00
Напишано од sasho


Последни вести