Трпе и Трпана секоја вечер имале редовен секс, но Трпе настојувал тоа да биде со...

Трпе и Трпана биле 15 год во брак. Секоја вечер имале редовен секс, но Трпе настојувал тоа да биде со угаснато светло. Една вечер додека имале секс Трпана случајно ја упалила ламбичката покрај креветот и забележала дека Трпе ја онади со вибратор и му рекла:

img

Трпе и Трпана биле 15 год во брак. Секоја вечер имале редовен секс, но Трпе настојувал тоа да биде со угаснато светло. Една вечер додека имале секс Трпана случајно ја упалила ламбичката покрај креветот и забележала дека Трпе ја онади со вибратор и му рекла:
-Трпе веднаш да ми го објасниш ова!!!
А на ова и одговорил: 
– Јас лесно ќе ти го објаснам ова ама ај ти мене објасни ми ги трите деца!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 12 мај 2017 06:10:00
Напишано од Виолета