Вчера маж ми ми остави букет цвеќина и замина, ми рече...

Разговараат две плавуши, и едната и вика на другата:
– Вчера маж ми ми остави букет цвеќина и замина, ми рече „кога ќе се исушат цвеќињава, јас ќе дојдам кај тебе“

img

Разговараат две плавуши, и едната и вика на другата:
– Вчера маж ми ми остави букет цвеќина и замина, ми рече „кога ќе се исушат цвеќињава, јас ќе дојдам кај тебе“
А другата:
– Ооо па тоа е прекрасно!
– Да, прекрасно, ама цвеќињата се вештачки.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 11 септември 2017 04:00:00
Напишано од Виолета