Вчера се работев со мајка ти...

Дечко си седи во кафич и си пие пиво кога му приоѓа некој постар човек и му вика:
– Вчера се работев со мајка ти.
Дечково само го погледнува и не реагира. Стариот се враќа по две минути

img

Дечко си седи во кафич и си пие пиво кога му приоѓа некој постар човек и му вика:
– Вчера се работев со мајка ти.
Дечково само го погледнува и не реагира. Стариот се враќа по две минути :
– Вчера се работев со мајка ти и ептен е добра.
Дечково повторно не реагирал, само си го пиел пивото. По пет минути се враќа стариот повторно и вика:
– Вчера се работев со мајка ти и денеска пак ќе се работам!
Дечково се врти, го грабнува за рака и вика:
– Добро тато, доста пиеше, ај си одиме дома.

Тагови:

вицотека

Facebook impact:

Објавено сабота, 02 септември 2017 05:13:00
Напишано од Виолета