ВИЦ НА ДЕНОТ: Пијан човек во автобус

Се вози пијан човек во автобус и од лулањето повратил по госпоѓата која седела до него.

img

Таа лута и нервозна станала и почнала да вика по него.

-Стоко една пијана, па како не ти е срам, па погледни што направи, погледни се на што личиш!

Тој ја гледал, ја гледал така пијан... и и рекол –Пф, а па ти погледни се на што личиш!

Facebook impact:

Објавено вторник, 24 октомври 2017 09:52:00
Напишано од Вероника