Зошто касниш?...

Шанкер ја прашува келнерката:
– Зошто касниш?
– Ужасно беше. Си доаѓам јас на работа кога на сред улица гледам ужасна сообраќајна несреќа. 

img

Шанкер ја прашува келнерката:
– Зошто касниш?
– Ужасно беше. Си доаѓам јас на работа кога на сред улица гледам ужасна сообраќајна несреќа. Човек лежи на тротоарот исфрлен од колата, ногата му е скршена, главата дупната, крв насекаде. Фала богу што бев на курс за прва помош.
– И што направи?
– Ја наведнав главата за да не се онесвестам.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено сабота, 16 септември 2017 06:16:00
Напишано од Виолета