АСТРОЛОШКА ТАБЕЛА: Дознајте кога и какви деца ќе имате со вашиот партнер

Во хоризонталната колона откријте го својот знак, а во вертикалната оној на партнерот. 

img

Верувале или не, хороскопот може да открие колку и какви деца ќе имате со вашиот партнер.

Хороскопот за компатибилност може да го одреди не само партнерот со кој имате најголеми шанси да изградите хармонична и долготрајна врска, туку и колку деца ќе имаме и каков ќе биде нивниот короскопски знак, со тоа и во кој период ќе бидат родени.

Во хоризонталната колона откријте го својот знак, а во вертикалната оној на партнерот. Во зависност од тоа каде двете ѕвездени знаци се сечат го одредува одговорот на ова прашање. Полињата обоени во црно значат дека астролозите не можат да дадат никакви прогнози.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 02:59:00
Напишано од Виолета