Движете се на овој начин и ќе останете стабилни на мразот

 

Снегот е неизбежен во зима, но со него се јавуваат и проблеми кога треба да се оди некаде.

 

img

Со помош на овој трик, ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе паднете.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

мраз зима

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 12:47:00
Напишано од Емилија