Евтина смеса со која херпесот ќе исчезне

Херпесот е навистина невкусно и болно искуство, па сите бараме начин како да се решиме побрзо од него. 

img

Се што ви треба имате дома во кујната. Оваа паста лесно и брзо се прави, евтина е и најважно од се, делотворна.

Потребна ви е една лажичка пченично брашно и малку вода, колку пастата да се раствори.

Со помош на газа се става неколку пати на ден од смесата на херпесот. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 05 март 2018 09:30:00
Напишано од Виолета