Фотографија којашто ги излуде сите на друштвените мрежи: Која е тука мајката?!

Натали Вардел има 45 години и изгледа одлично. Толку одлично што тешко може да ја разликувате по годините и од двете нејзини ќерки, Тамика (19) и Џезмин (21).

img

А една нивна заедничка фотографија направи вистинско раздвижување на друштвените мрежи. Таа стана позната и како илустрација за еден вид на “загатка” за тоа која е тука мајката?

Многумина безуспешно се обидоа да дојдат до решението, но сепак не сите имаа успех.

А вистината е дека мајката Натали е русокосата дама којашто е на левата страна на фотографијата.

Судејќи според нејзиниот Instagram профил, Натали е физички исклучително атрактивна, а добрата форма ја одржува со редовно вежбање во теретана, па така и нејзиниот одличен изглед е сосема очекуван резултат на сето тоа.

Сепак, не може да кажеме дека е лесно за една дама да се одржи во чекор со ќерките во светот на младоста. Но натали е пример за мајка којашто изгледа поинаку. Токму затоа и не претставува никакво чудо што заедно со своите девојки таа станала вистинска интернет атракција.

 

Facebook impact:

Објавено вторник, 12 септември 2017 02:18:00
Напишано од емилија