И забранил на својата ќерка да влегува во собата

Поради својата идеја, Адам Хедлок еден ден одлучил да ја исфрли својата ќерка од нејзината соба.

img

Цели три дена не и дозволувал да влезе. Би помислиле: Каков е овој татко!

Меѓутоа, погледнете која била вистинската причина за неговата постапка во следното видео:

 

Тагови:

Адам Хедлок

Facebook impact:

Објавено понеделник, 04 декември 2017 05:08:00
Напишано од емилија