Масовна тепачка меѓу сватови: Летале очила, шишиња и протези

Поради масовна тепачка за време на свадбена вечер во еден задарски ресторан, на условна казна е осуден 58-годишниот Ж.М. од Задар.

img

Како што е потврдео на суд, Ж.М започнал кавга со неговиот пријател М.Б. затоа што ја поканил на танц неговата опруга.

Тој врз него фрлил стаклено шише, кое удрило директно во главата на неговата сопруга. Жената паднала на земја.

Сведоците велат дека жената на подиумот ја барала својата протеза која летнала од ударот, а на крајот ја пронашла на другиот дел од подиумот за танцување.

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 август 2017 12:26:00
Напишано од Емилија