Нумерологија: Вашиот ден на раѓање открива што ќе ви се случи во иднина!

Се има свој почеток, и свој крај. Погледнете што означува бројот на денот во месецот кога вие сте родени, и што означуваат останатите броеви до 100.

img

1. Личностите родени во првиот ден од било кој месец во година, или носат единица како личен број, се големи автократи. Тоа е само почеток, но тие се секогаш наклонети кон своите амбиции, желби и дела. Факт е дека имаат навистина среќа, често се на тронот или пак се родители или политичари. Вистина е дека сакаат моќ, слава, успех и пари, но мал дел од нив доаѓаат до тоа. Овие лица би требало да се чуваат од љубоморните лица и оние кои не сакаат да напредуваат духовно

2. Родени во вториот ден, имаат потреба да се истакнат преку љубовта. Нестабилни се кога треба да донесат некоја одлука, емоциите ги прават безпомошни. Мораат повеќе да спијат, одмараат, имаат јака перцепција и видовитост. Овие луѓе знаат да раководдат со пари, способни се да се разбиваат економски и да напредуваат. Ваквите лица се добри за советници. Лицата родени на овој ден би можеле да го пропатуваат целиот свет.

3. Родени на третиот ден во месецот, представени се како личности кои имаат доверба во себе. Таа доверба може да се покаже повеќе како религиозен принцип отколку оптимизам. Добри глумци и способни личности да го забавуваат друштвото. За нив децата се среќа. Често се жртви на насилство, па дури и во недолични планови кај своите сопарници. Навистина интелигентни, образовани, бараат партнери со високо образование. Големи патници.

4. Родени во четвртиот ден од месецот, иако поврзани со Сатурн, кај нив материјализмот е нагласен. Моето искуство е дека се несреќни во љубовта. Секогаш имаат развод или крај на врската доколку се наоѓаат пред брак. Ги сакаат децата и тие се нивната голема среќа. Навистина способни да заработат. Го сакаат престижот, елеганцијата, нивото, класата. Имаат здравственипроблеми со црниот дроб, крвта.

5. Родени во петиот ден во месецот, навистина чудни луѓе, или имаат проблеми со
комуникацијата со другите, или пак се способни за се. Добри водители, преговарачи, склучувачи на контакти со другите, имаат сила за завршат се што ќе испланираат. Често барачи на правда. После земскиот живот, и понатаму живеат во мислите на народот.

6. Родени во шестиот ден во месецот, се бараат себе преку духовноста. Можат да бидат добри занаетчии, посебно златари. сакаат забава, живот. Често имаат пари во еден период од својот живот, но исто така и имаат големи загуби. Мораат да водат сметка за своите финансии. Доколку се врзани за некој религиски празник тогаш треба да ја следат енергијата на тој светец кој секогаш е нивен заштитник. Имаат често проблеми во љубовта.

7. Родени во седмиот ден во месецот, внимателни, мудри, ништо не препуштаат на случајот, спремни за разни предизвици, често имаат трагедија во фамилијата. Можат рано да изгубат еден родител. Тоа ги прави посилни или предвреме созреани. Често патуваат во друга земја што би рекле, две куќи, два дома. Странските јазици ги зборуваат одлично. Одлично раководат со парите.

Објавено недела, 29 септември 2013 2:50:00
Напишано од Емилија
Занимливости:Најчитани

Барај

Последни вести

img
ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИ: Како да ги препознаете и како да се заштитите од нив?

Ако се свртиме околу себе ќе видиме дека сите луѓе со кои доаѓаме во контакт може да се поделат во три групи. Во првата група се оние со кои се чувствуваме добро и обично тоа се оние со кои комуницираме на рамноправна основа и кои што ги сметаме за добри пријатели и блиски членови на семејството. Во втората група ќе бидат луѓето за кои можеме да кажеме дека се неутрални. Со нив обично немаме големи доpирни точки ниту пак тие влијаат на промени во нашите животи. Во третата група се наоѓаат личности кои во поголем дел од случаите исцрпуваат на секаков можен начин, нивните зборови тежат како цигли, нивната енергија е неподнослива а нивното присуство е со толку голем негативен набој така што тоа ни пречи дури и кога ги слушаме по телефон. Веројатно сметате дека таквите личности обично ги избегнуваме но вистината е полоша. Многу луѓе се наоѓаат во токсични врски со личности кои живеат и се посилни благодарение на кражбата на животната енергија на другите околу нив.