Ова е вистинска мачка

Ова е мачката Кимера, преубаво милениче кое има две лица.

img

Едната страна и е крем боја, другата црна. Едното нејзино око е црно, другото жолто.

Во античката митологија “кимера“ било животно составено од делови од повеќе животни.

Иако делува нереално таа е само обична мачка која сака да се игра во кутии кои никако не и одговараат на нејзината величина.

Сите мислат дека нејзините фотографии се фотомонтажа, но тоа не е вистина.

Ова се обични фотографии од една мачка со несекојдневен изглед.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 ноември 2017 06:02:00
Напишано од емилија