Попрскајте ја куќата со оваа мешавина: За само два часа ќе исчезнат комарците и мувите

Летото нам сите добро ни е познато по тоа што комарците, мувите и сите инсекти се чести гости во нашите домови, но за да се отстраните од овие несакани инсекти постои еден домашен трик, а тој воопшто не е штетен за децата и животните.

img

Се што треба да направите е да измешате пола чашка шампон, пола чашка маслиново масло и пола чашка оцет.

Овие состојки откако ќе ги измешате во шише со распрскувач веднаш ќе има ефект, пробајте.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено сабота, 15 јули 2017 12:16:00
Напишано од емилија